sunnuntai 4. toukokuuta 2014

CFAIE Ravintola

RUOKAA.

Mentiin perjantaina ennen Evreux:een lähtöä syömään tähän koulun ravintolaan. Se oli vähän saman tyyppinen kuin Henricus. Koulun oppilaat työskentelivät siellä sekä salissa että keittiössä, eikä ravintola saa mainostaa itseään. Tämä oli siis se ravintola, johon olimme edellisinä päivinä tehneet ruokaa ranskalaisten oppilaiden kanssa! Odotuksenani oli, että ruoka olisi todella hyvää, koska ainakin keittiön puolelta se oli edellisinä päivinä siltä näyttänyt! Saimme siis alkuruoan, pääruan ja jälkiruoan. Kaikissa näissä oli kaksi vaihtoehtoa, mutta meiltä ei ennalta kysytty mitä haluamme vaan tarjoilijat tulivat annosten kanssa pöytään ja kaikki ottivat minkä halusivat (jos riitti sitä mitä halusi ;))

Alkuruokana oli jonkinlainen kala-annos. Siinä oli katkarapuja simpukoita ja kalaa sipuleiden päällä. Katkaravut eivät oikeen houkutelleet, mutta muuten annos oli todella hyvä. Kala oli todella hyvää ja annoksessa oli hieno esillepano.

Pääruokana oli lihaa ja pastaa, joka ei oikein iskenyt. Liha maistui vähän samalta mitä oltiin saatu päivällisellä koulun ruokalassa. Aika perus kamaa, mutta olin odottanut vähän enmmän. Pasta oli ihan hyvää, mutta oli ehtinyt jäähtyä jo vähän. Siinä oli muistaakseni sitten punaviinikastike, joka oli kyllä todella hyvää! Sienet oli kans nam. Ruokajuomaksi saatiin jotain hienompaa omenamehua, mineraalivettä, valkoviiniä ja punaviiniä!





















Jälkiruokana oli päärynä torttu, joka oli todella hyvää! Se vain näytti vähän yksinäiseltä lautasalle, kun seurana ei ollut mitään muuta! Ei edes koristeita. Mutta onhan se nätti itsessäänkiin. Sen jälkeen vielä älyttömän hyvää kahvia sain! (espressoksi uskoisin häntä!) Yleensä en pidä kahvista ilman maitoa, mutta tämä se vasta oli hyvää! :)


Tässä nyt oli tälläinen pieni puoliturha postaus CFAIE:n ravintola kokemuksesta, mutta kun sain kivoja kuvia niin aattelin nyt tälläisenkin pienen recapin saman tien pistää, koska why not?


1 kommentti:

  1. Tosi hyvää tekstiä kirjotat, odotan lisää luettavaa! Ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista